Lieve Ahmet,
Ik ben blij dat jij op mijn pad bent gekomen. Je bent super goed in je werk. Ik heb nu een mooie eyeliner zowel onder als boven en mooie ombre wenkies! Heel erg blij mee! Je bent professioneel, weet veel van je vak en je bent altijd heerlijk eerlijk en oprecht! Daar hou ik van!

Bedankt Ahmet!
Liefs Bibi

Bibi

Ik heb al zo lang last gehad van uitval van mijn wenkbrauwen. Op advies van mijn vriendin die bij Ahmet was geweest heb ik een afspraak gemaakt.

Op mijn wenkbrauwen is de Ombre techniek toegepast. Zo een mooi geworden. Ben je dankbaar Ahmet.

Patricia Menger

Het juiste adres voor Permanent make-up is bij Ahmet. Na mijn behandeling nu maanden verder en nog steeds zo mooi en niet van echt te onderscheiden. Jij maakt het verschil Ahmet.

Semra Kozan

Jarenlang heb ik getwijfeld voor een permanent make-up op mijn lippen.

Wat een opluchting en gemis dat ik het niet eerder heb gedaan. Ahmet ik ben je dankbaar voor dit mooie resultaat.

Saskia Huizinga

Iedere ochtend kostte het zoveel tijd om een eyeliner te zetten. Ik ben er volledig van verlost! Eindelijk eyeliner die ik zorgeloos lang kan gebruiken.

Sylvia Wieringa

Mijn wimpers zijn via Infralash behandeld door Ahmet. Ik ben trots op mijn vol ogende wimpers en kom zeker terug voor een na behandeling.

Nancy Leon

Een prachtige resultaat met een natuurlijke look! Ik ben super blij met mijn 3D wenkbrauwen.

Marianne Mulder

In mijn zoektocht naar een goede permanent make-up specialist kwam ik al snel op Google Ahmet Turkkani tegen. Na een intakegesprek was ik al snel overtuigd dat ik op het juiste adres was! Een absolute aanrader voor Permanent Make-up wenkbrauwen

Lisa van Golingen

Paar maanden geleden, heb ik voor het eerst mijn wenkbrauwen laten behandelen door Ahmet. Zeer tevreden met het resultaat, mooi vorm, natuurlijke wenkbrauwen dmv haartjes techniek en een duidelijke uitleg. Heel erg blij ermee!

Aysen Aksoy

Ik heb onlangs bij Ahmet mijn wenkbrauwen laten doen door middel van 3D wenkbrauw techniek en ik had van te voren niet bedacht dat het zo mooi zou worden! Ik was best zenuwachtig van te voren want stel dat het mis zou gaan door een verkeerde kleur of vorm te gebruiken?. Of wat als het gewoon niet mooi was geworden? Door duidelijke instructies vooraf en achteraf te geven hoe het proces van aanbrengen en de nazorg ervan verloopt, heeft hij mij gelukkig gerust weten te stellen.
Wat fijn was, was dat je hem kon bellen als je nog een vragen had na afloop en of tussen de behandelingen door ( deze techniek gaat in twee fasen met een tussenperiode van een aantal weken). Nu ja, ik ben zeer tevreden over het resultaat en het grappige is dat niemand in mijn omgeving- behalve diegene die ik het verteld heb- heeft gemerkt dat mijn wenkbrauwen een behandeling hebben ondergaan! Is dat niet het beste bewijs voor een goed resultaat?! Ik weet nu al dat ik het over 4 à 5 jaar – als de make up gaat vervagen – weer laat doen en bij Ahmet!”

Izwin Reijnhart